De beste soldeerbouten op een rijtje

22-05-2012 - Fonne van de Streek

Als je gaat solderen wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een goede soldeerbout hebt. Dit is erg belangrijk als je gaat solderen. Er zitten veel verschil in sommige soldeerbouten. Bedenk je dan eerst goed wat je belangrijk vind aan een soldeerbout. Om deze keuze wat makkelijker te maken heb ik hieronder een paar gegarandeerd goede soldeerbouten neergezet:


Met dze SMD-soldeer-desoldeer-Tweezer ST 505 TW is een eenvoudige handling van de onderdelen gegarandeerd. Wat heel leuk is is dat vrijwel ieder soldeerstation met de Tweezer kan worden uitgebreid en zodoende voor de verwerking van SMD-onderdelen kan worden aangepast. Deze soldeerbout staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding, dde prijs is erg laag vergeleken met de kwaliteit.
Deze soldeerbout is al te koop voor € 51,99


Deze soldeerbout van het merk Weller is voor echte professionals, het is een hele goede soldeerbout met de meeste functies.  De soldeerbout heeft een exacte temperatuurinstelling via up-/down-toetsen en digitale weergave en nog veel meer. De prijs is iets hoger maar dan heb je ook wat!
Deze soldeerbout is al te koop voor maar € 335,00


Bij deze soldeerbout zit een multifunctioneel station,  hij heeft een hoogwaardig analoog soldeerstation met keramisch hitte-element en temperatuursensor. En is daarom ook een soldeerbout van goede kwaliteit en veel functie's. Klik voor meer informatie op de foto.
Deze soldeerbout is al te koop voor € 145  

Reageer op dit bericht